JS: Tidligt rødt kort var dyrt for Chang

Aalborg Chang - Gug BK   1-4 (0-2)

23’ Chang rødt kort
24’ 0-1 Nick (straffe)
30’ 0-2 Marc (Nick)
47’ 0-3 Larsen (Jalle)
60’ 0-4 Fupper (Gas)
77’ 1-4

Af cheftræner Michael Hjortkjær.

I dag var der lokalopgør, hvor det røde kort til Chang, var med til at sænke kampens tempo. Det røde kort kom efter en afslutning fra distancen, hvor Changs målmand var på skovtur, og en Chang markspiller, ramte bolden med armen. Rødt kort og straffe, som Nick sparkede sikkert ind.

Chang var ellers startet i fint tempo, hvor vi bevidst havde trukket os længere tilbage, for både at beskytte vores bagkæde, men samtidig for at give os plads til kontraspillet.
Vi havde fået overtaget i kampen, da Chang fik rødt, og herfra sad vi tungt på kampen.
Det blev 0-2 efter en flot stikning til Nick på højre kant, der elegant fandt Marc, der scorede sit første mål i denne sæson.

Vi var kun lige startet 2. halvleg, da Mads Larsen tog et træk fra højre side af straffesparksfeltet ind i banen, hvor han sparkede kontra. 0-3 og kampen var lukket.
Kampens største jubel kom efter 60 minutter, da Gas assisterede Fupper (kampens spiller) via en flot diagonal, og Fupper fik scoret et forløsende mål, til kæmpe jubel af stab og holdkammerater.
Chang reducerede til 1-4 efter en flot frisparkskombination, og gassen var gået af ballonen.

Tre super vigtige point - stor fornøjelse.

Herfra arbejder vi frem til endnu en vigtig kamp, hvor vi på onsdag skal besøge Fuglebakken KFUM i Aarhus, der med en kamp i hånden på 4. pladsen, har et point mere end os.