1-2 (85.) Nicklas Sørensen
2-2 (87.)

Kampfacts

Af cheftræner Kasper Stiller.

JS spillede fredag i Hjørring. Vi har altid spillet gode tætte kampe mod Hjørring IF og denne kamp var ingen undtagelse. Efter 5 min. spil kunne vi have fået en drømmestart på kampen. Mads Stidstrup Larsen kommer alene med keeperen, desværre sender han bolden langt forbi mål.
Første halvleg bølger lidt frem og tilbage og vi får ikke kontrol over kampen. Vores defensive organisation er sløj og vores pres er ikke sammenhængende. Vores spil er ok, men vi skaber for få store chancer. Vi går til halvleg med 0-0 og en følelse af at vi har et gear eller to mere i os.

2. halvleg starter vi meget mere aggressivt. Vi har bedre fat i kampen og kommer også til et par fine afslutninger til Tommi Fabricius, der desværre suser lige forbi mål.
Efter 70 min. smider vi unødvendigt bolden højt oppe på banen. Hjørring kører kontra og sender bolden ind foran mål, hvor de afslutter fladt i langt hjørne uden chance for Jakob Bæk Jensen i målet.
6 min. senere er Mads igennem i højre siden. Han laver et cutback til Andreas Kaalbye, der stærkt lægger bolden op i langt hjørne. 1-1.
I det 85. min. får vi et frispark 5-6 meter udenfor feltet. Nicklas Sørensen sender et hårdt fladt spark udenom muren og ind i kassen. 1-2.
Blot 2 min. efter laver vi et dumt frispark 7-8 meter inde på vores banehalvdel. Hjørring sender alle mand i boksen. Bolden bliver sparket over mod bagerste stolpe og inde i det lille felt står der to Hjørring-spillere helt fri og nærmest i kø for at sparke bolden ind. Bæk skulle have været ude og nappe den, men vi har også nogle forsvarsspillere der står og snorksover. Der savner jeg mere vilje og ærgerrighed.

Vi må nøjes med 2-2, et point, og tager fra Hjørring dybt skuffede. Vi spiller med for stor risici på de forkerte steder på banen og vores koncentration i felterne kunne have været bedre. Vi viser dog stærk moral og tro på tingene, da vi kommer bagud og det var godt at se.

Kampens spiller blev yngste mand, Frederik Olsen, der viste den rette indstilling og attitude.

Næste kamp er tirsdag hjemme mod Aalborg Freja kl. 18.30.