0-1 (4.) Nikolaj Lyngø
0-2 (21.) Tommi Fabricius

Kampfakta

Text: Kasper stiller (arkivfoto), spillende cheftræner.

Farsø er et godt organiseret hold og vi vidste, at de ville stå tæt i kæderne. Til dagens kamp havde vi derfor vurderet, at vi havde brug for en Nikolaj Lyngø på top. Det navn er garant for mål i Gug-regi.

Der gik heller ikke mere en fire minutter før Tommi Fabricius bryder igennem i venstresiden og finder debutanten Lyngø, som sikkert sender kuglen i kassen til 1-0.
Efter 21 minutter får vi et hjørnespark. Nicklas Sørensen sender bolden tæt ind under mål. Det ender i noget tumult inde på stregen og Tommi F sender os i front med 2-0.
Det generelle billede af første halvleg er, at vi har bolden mest, men mangler slutproduktet og Farsø kører et par kontraer, som vi får styr på. Men vi bliver fanget på en enkelt kontra, hvor vi i bagkæden glemmer at falde. Det resulterer i en fremadstormende Jakob Bæk Jensen, der flæsker modstanderen udenfor feltet. Ostemad til Bæk, men vigtigst af alt, de scorer ikke.

2. halvleg er det samme billede. Vi har bolden, skaber chancer, men misser desværre alle sammen. Da det begynder at spidse lidt til i slutningen af kampen, var det fedt at mærke den gejst, der sniger sig ind på holdet.

Vi vinder 2-0, megafedt vi holder nullet, vi skaber chancer og vi havde en fed gejst, da det spidsede til.

En lille servicemeddelelse til Farsø-tilhængerne. Vores holdleder er ikke homoseksuel… han har været sammen med sin dejlige kone i noget, der ligner et halvt århundrede.

Titlen som Dagens spiller deler Nikolaj Lyngø og Jens 'Joe' Klagenberg med 4 stemmer til hver.

Næste kamp spilles lørdag den 23/4 kl. 13 hjemme mod Løgstør på Skjøtt Arena. Be there!