Markant forstærkning til JS

To spillere fra Jammerbugt FC’s startellever er i vinterpausen skiftet til Gug BK’s jyllandsseriehold. Et par forstærkninger der vil noget.

Jammerbugt FC’s Mads Larsen, årgang 1996, har valgt at drosle ned for fodbolden, da han samtidig med spillet i Jammerbugt FC har skullet passe et fuldtidsjob. Mads Larsen er mere eller mindre vokset op i Jammerbugt FC, Blokhus FC, Jetsmark IF og hvad det ellers har heddet. Han har spillet der siden sine helt unge år. Mads er ifølge den lokale presse kendt for et stærkt venstre ben, sine mange assists, et stort klubhjerte og et godt humør. Mads spillede i sæsonen 2021-22 16 kampe på Jammerbugt FC’s 1. divisionshold.
Og med sine kun 25 år er Mads stadig i sin bedste fodboldalder og en spiller coach Kasper Stiller forventer sig vældig meget af.
Læs mere om Mads på JammerbugtPosten.dk her ]

Nikolaj Lyngø, årgang 1998, har på trods af sin unge alder et imponerende CV og har spillet i AaB, Jammerbugt FC, Hartford Athletic i USA og Vejle Boldklub. Og faktisk er Nikolaj noteret for en superligakamp for AaB i maj 2018, hvor han spillede alle 90 min. i 1-2 nederlaget til AC Horsens.
Nikolaj er primært defensiv midtbane, midterforsvarer, og slægter på den vis ikke sin i Gug-kredse berømte far meget på. Faren er legenden Flemming Lyngø, der spillede ikke færre end 209 kampe igennem en årrække på Gug BK’s førstehold som en mere end almindelig farlig angriber. At han scorede mål på samlebånd, og nok har scoret lige så mange mål som han har spillet kampe, husker de fleste Gug-folk med nogle år på bagen. Og måske har farmands rødder gjort sit til at Nikolaj skifter til netop Gug BK.
Læs mere om Nikolaj på Wikipedia her ]

(fotos: Jammerbugt FC)

/kma