Ny træner til Drenge U19

Det er med stor glæde, at vi hermed kan ”breake” en nyhed om, at vi har indgået aftale med en ny træner til Gug BK’s Drenge U-19 hold.

Valget er faldet på Anders Jerimiassen Skov Petersen, som er 34 år gammel og til dagligt arbejder som lærer i udskolingen på Vejgaard Østre Skole.

Anders har har en lang fodboldkarriere bag sig og har spillet både ungdoms- og seniorfodbold på JS-niveau i Frederikshavn (FfI) og siden hen spillet i Skive og Aalborg Freja, hvor han har spillet alt for Danmarksserie til serie 6. Anders er en klubmand og hjælper, hvor der er behov, men det er en herre med mange førsteholdskampe i rygsækken i de respektive klubber. Senest har han spillet knap 200 førsteholdskampe for ærkerivalerne fra B52, men han er moden til lidt resocialisering :-)
Endvidere har Anders - der har DBU’s B1 trænerkursus - tidligere trænet Vejgaard’s U19 drengehold over en periode på 2 år.

Vi har fået et virkelig godt indtryk af Anders, der både har stor fodboldmæssig indsigt samt en stor styrke i.f.t. det at arbejde med unge mennesker. Dette kombineret med en stærk personlighed og gode kommunikative evner gør ham til et naturligt valg til posten. Anders er selv ekstremt motiveret og ser frem til at blive en del af Gug BK.
Vi er stolte af denne ”signing” og glæder os meget til i starten af det nye år at byde Anders velkommen i klubben og ikke mindst at præsentere ham for jer spillere omkring U19-holdet. Dette vil ske på et spillermøde i starten af januar.
Vi er sikre på, at der bliver et rigtigt godt samspil mellem Anders og vores fodboldsultne og talentfulde U19-spillere.

Der venter lidt yderligere nyheder mellem jul og nytår, men i første omgang skal der lyde en glædelig jul til spillere, trænere, ledere og frivillige omkring seniorafdelingen i Gug BK.

Mange sportslige julehilsner fra
Gug BK’s Seniorudvalg