Nyt klubblad: Et rekordår på flere fronter

Af Kristian Møller Andersen, redaktionen. 

Velkommen til årets anden udgave af Gug Boldklubs klubblad. 

Vi har som vanligt samlet en masse højdepunkter fra efterårets mange aktiviteter i klubben. Vi i redaktionen er selvfølgelig meget afhængige af jer derude og heldigvis er de fleste, der bliver prikket på skulderen, villige til at kaste sig over tastaturet. 

[ Læs klubbladet ]

Aktiviteter er der jo nok at ta' af, hvis man følger lidt med på gugboldklub.dk og diverse facebooksider. Gugløb, footballcamp, MatchDays, stævnedeltagelser, Vennernes Dag, gadeturnering (nå nej, det blev så ikke til noget i år…) og meget andet. 

Facebooksider som ’Gug Small Stars’ og ’Gug Seniorafdeling’ giver et godt kig ind i, hvad der foregår på den sportslige side. Overtegnede har særligt bemærket lange, morsomme og velskrevne artikler om sæsonen hos vores Veteran- og Old Boys-spillere. Og så har det været svært ikke at følge med i vores herre Jyllandsserieholds slutspurt, der dog som bekendt endte med lidt af en maveplasker og et semiklart playoff-nederlag til divisionsreserverne fra Thisted FC. 

Bedre gik det for vores kvindeseriehold, der har leveret varen med fine resultater og en midterplacering i deres kreds. Flot-flot. Dejligt at kvinderne nu er en fasttømret del af Gug BK. 

I vores børne-/ungdomsafdeling har der været masser af gode historier at reportere om, hvis man fx ser på facebook. Stævnedeltagelser, sociale arrangementer og godt fodboldspil har været nøgleord. Tallene fortæller i øvrigt, at der lige nu er mere end 600 børn og unge i klubben. Det er da imponerende. 

Økonomi skal der jo til. Til lønninger, udstyr, baner, klubhus, redskabsbygning (den er helt ny!) osv. Og derfor er da glædeligt, at klubbens sponsoropbakning igen i år sætter rekord. Op imod 150 sponsorer har bidraget med et rekordstort beløb i 2023. Et beløb som givet gør mange af de omkringliggende klubber grønne af misundelse. Mange tak til bl.a. Henrik fra Studs Marketing for indsatsen. 

Så alt i alt har efteråret - og vel egentlig hele året som sådan - været godkendt set med blå-røde briller. 

Her i bladet kan du fx læse om: 
- Udfordringer omkring ungdomstrænere 
- Girl Power – Nu også på flaske 
- Jyllandsserie 2 er måske ikke så skidt endda 
- Rekordår for Gug Football Camp 
- Den grimme ælling i Gygja 
- Eventudvalget arbejder 
- Fodboldfitness stadig en del af Gug BK 

Herfra skal blot lyde god læselyst, god jul og godt nytår, når du kommer dertil. 2024 kan ikke andet end blive forrygende.

[ Læs klubbladet ]