PigeRaketten: Piger spiller også fodbold!

Gug Boldklub vil gerne have dig og dine veninder med ud på banerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Raketten er klar til afgang ud i solsystemet – ER DU??

Den 23.maj lander Pigeraketten på Gug Boldklubs baner, og der er masser af plads ombord! Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar kl. 14.00-16.30 til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Solen, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Gug Boldklub den 23. maj klokken 14.00. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

Følg med Facebook!