S2: Gug BK slog Freja efter et fint comeback

Af træner Torben Uttrup.

Serie 2-holdet var i går på besøg hos topholdet Aalborg Freja i en kamp om 3 uhyre vigtige point.

Truppen til kampen var igen super stærk og vi havde god tro på, at vi med 14 stærke spillere godt kunne nappe alle 3 point med til Gug.
Kampen startede med en hurtig mulighed til Gug-holdet efter hårdt arbejde i højre side af feltet fra Frederik Green Kristiansen, så kommer bolden til Mads Tølbøl Andersen, som sender bolden lige forbi målet.
Herefter er det Gug klart mest på bolden, men vi skaber ikke de store chancer, dog har Emil Vognsen et langskudsforsøg efter et kvarters spil.
Halvvejs i første halvleg er det lige pludselig hjemmeholdet, der bryder igennem på fløjen og bolden spilles på tværs og en flot scoring med hælen og så var vi lidt ufortjent bagud.
Et par minutter efter føringsmålet har MT igen et langskudsforsøg, som desværre ikke havde den fornødne kvalitet til at ende i kassen.
Efter 33 minutter er vi ukoncentrerede og giver sløset et indkast væk på egen halvdel og på dette lange indkast bliver der nedfald i feltet og lillebror til Mikkel Frimor Holm Jensen får bolden sparket i kassen og dermed ser det svært ud nede med 0-2.
I de sidste 5 minutter før pausen når Vognsen at sparke i sidenettet fra kanten af feltet og Holm går og så sendt et skud afsted, dog falder den største chance inden pausen til hjemmeholdet efter vi laver en stor fejl i opspillet og de er alene med keeper Simon Steffensen, som på fornemste vis holder Gug-holdet inde i kampen.

I pausen blev der talt om at vi var dominerende på bolden, men skulle være mere effektive og skabe større chancer.
Det var lige hvad der skete fra 1. minut i halvlegen.
Dennis Bjerregaard starter med en afslutning udefra, mens “K” følger op med et hovedstød sim reddes.
Efter 52. minutter kommer vi endnu tættere på da Vognsen sender bolden på stolpen og returen får “K” ikke ram på foran mål.
Endnu et minut går inden Holm får en chance, men den afrettes og suser lige forbi stolpen.
Den forløsende første scoring kommer efter 17 minutter i halvlegen hvor indskiftede Sander Buhl spilles fri af Holm og han eksekverer sikkert.
3 minutter senere spilles der tiki taka i Freja-feltet og “K” er fri, men chancen misbruges.
Herefter får Holm en flænge i hovedbunden og må blødende forlade banen, men en hurtig forbinding med pandebånd og tape sendes han retur på banen. Blot 2 minutter efter sin tilbagevenden til banen stiger han til vejrs efter hjørne fra Martin Thinggaard Tøttrup og pander udligningen i mål.
Efter 76. minutter er der en omstilling til Gug. Vores indskiftede højre back Mikkel Løgsted står lige pludselig på kanten af feltet i venstresiden og Kristian Langkilde finder ham og bang, så er scoringen til 3-2 sendt i kassen.

I de sidste 10 minutter formår både “K” og en hårdt kæmpende Andreas Tølbøl at brænde hver sin friløber og “Krelle” napper et gult kort, så lidt penge til bødekasseministeren Morten Klagenberg.
Freja bliver aldrig farlige i 2. halvleg og sejren køres fortjent hjem.(selv Frejas træner sagde det)
Vanvittigt flot comeback af drengene og 3 scoringer fra bænken viser hvilken kvalitet vi har i truppen.