S3: Mandfolkeindsats og nedrykning

Af cheftræner Torben Uttrup.

Så er sidste kamp i årets turnering for serie 3 spillet i Øster Hornum. Dagens kamp blev desværre tabt med 2-0 efter en kamp, hvor vi var 13 mand afsted, der leverede en mandfolke-indsats og holdt sig inde i kampen i alle 90 minutter.

Vi kommer bagud ca. midtvejs i første halvleg efter et indlæg i bagerste område, hvor den sendes i kassen uden chance for dagens keeper Jacob Hoe Nielsen.
2-0 målet kom efter 5 minutter i anden halvleg, men holdet blev ved med at kæmpe hvilket var en fornøjelse. Bl.a. var de tre U19 spillere, Jakob Amdisen, Emil Vognsen & Patrick Smidt med i kampen og præsterede rigtigt flot. En anden stor overaskelse var, at Thomas Lund Rype endelig holdt i 90 minutter.💪
I løbet af 2. halvleg napper Hoe et straffespark og en godt spillende Andreas Jeppesen har et forsøg efter indirekte frispark efter tilbagelægning var samlet op af hjemmeholdet keeper.

En stærk indsats af hele holdet og efter vi efter kampen fandt Montoya i baglommen på træneren, hvilket gjorde, at spillerne kårede den gamle træner til kampens spiller efter 90 minutter.

Sæsonen slutter med en nedrykning, men med en masse gode U19 spillere der rykker op til senior, så skal vi nok komme styrket ud efter sommerferien i serie 4.

God sommer☀️Hold nu benene lidt i gang og lad os blive endnu stærkere til at mødes på træningsbanen efter ferien.