S3 tager femte sejr i rap !

Af træner Torben Uttrup.

Serie 3 deltog i går i en fantastisk Matchday, som gav 6 point ud af 9 mulige til de 3 seniorhold.

Serie 3 var klar på El-plastico kl. 18.00 hvor Støvring var gæster.

Kampen startede med Gug i modvind, men det var fortsat hjemmeholdet, der sad på alt spillet.
Efter 14 spillede minutter opstår der en kæmpe chance til anfører Mikkel Frimor Holm Jensen, men desværre sparker han lige på keeperen.
Minuttet efter kommer der en god mulighed til gæsterne efter tøvende forsvarsspil, men heldigvis bliver chancen sendt over mål.
Allerede i næste angreb kommer Gug-drengene i spidsen efter fremragende opspil i venstresiden ender Kristian Langkilde fri på fløjen, han sender bolden fladt ind foran kassen og Frederik Green Kristiansen presser en Støvring-spiller til at lave selvmål.
Omkring den halve time går det stærkt. “K” scorer efter en flot assist fra Holm og et par minutter senere står det 3-0. Et sublimt indlæg fra Rasmus Lund havner i panden på Holm i bagerste område. Han dirigerer bolden ind under overliggeren i modsatte krog. En super flot scoring.
Efter 36 minutter bliver det 4-0 da Morten Klagenberg sender en bold i dybden til “K” som stensikkert triller bolden forbi keeperen.
Lige før pausen er vi lidt ukoncentrerede ved en dødbold og Støvring får reduceret efter et par returer i feltet. 4-1 ved pausen.

2. Halvleg starter med en hurtig Gug-scoring af “Krelle” efter en assist fra “K”. Herefter kommer der 15-20 lidt rodede minutter, men fortsat er det Gug, som er i teten og mest på bolden.
I kampens sidste kvarter bliver der produceret chancer, men både “K”, Nielsen & Sander Buhl får ikke prikket bolden i kassen.
Til sidst kommer der en enkelt stor chance til Støvring, som keeper Martin Færch Andersen tager sig af.

Kampen ender med en stensikker 5-1 sejr til drengene efter en rigtig fin indsats.

Kampens spiller blev fortjent Tobias Kaalbye.

Det var holdets 5. sejr i træk og vi er fortsat med i kampen om oprykningen. Næste mulighed for sejr til holdet er på onsdag på udebane i Gistrup.