Senior: Trænerrokade og nyt om U19


A
f Jonas Jensbye, på vegne af seniorudvalget.

I onsdags meddelte Rasmus Brandbyge og Søren Nielsen, at de ønsker at stoppe som U19-trænere. Rasmus og Søren har leveret et flot stykke arbejde med holdet, og de har over flere omgange været med til at opbygge, fastholde og tiltrække spillere til holdet. Der skal lyde en stor tak for indsatsen - og vi siger gerne på gensyn på et senere tidspunkt.

Nye trænere for U19-holdet bliver Tom Larsen og Frederik Mehlbye, som senest havde ansvaret for vores serie 5-hold i foråret. Vi er sikre på, at Tom og Frederik er de helt rette til at overtage holdet - de har de rette fodboldkompetencer, og deres engagement samt egenskaber som stærke rollemodeller bliver vigtige ingredienser på vejen mod succes for holdet her i efteråret.
Både Tom og Frederik lægger stor energi i at opbygge en stærk træningskultur, og de evner at skabe det gode omklædningsrum før og efter træning og kamp.

Første træning med Tom og Frederik ved roret er på torsdag kl. 19.00, hvor der findes af med et møde, hvor alle årgang 00, 01, 02 og 03-spillere i seniorafdelingen er velkomne. På mødet vil seniorudvalget også være repræsenteret, og vi vil vende emner som:
- Træningstidspunkt og frekvens
- Kamptidspunkter og ønsker
- Rekruttering af spillere
- Aftaler omkring spillere, der både kan spille U19 og på seniorholdene.

Aktuelt mangler der U19-spillere, så tag fat i jeres netværk og lad os få et hold op at stå, som kan få en masse gode oplevelser sammen.

Vi ses på torsdag!

Forza Gug BK 💪⚽️⚽️

 

PS. Vi tror på, at alle hold kommer stærkt igen i de kommende uger, så vi får placeret os, der hvor det er sjovest i rækkerne.