Stærk trænerbesætning på plads hos seniorholdene

Den 4. januar kunne vi løfte sløret for, at Jens Ole Klitgaard og Frederikke Lind Kristensen står i spidsen for vores serie 1 Damehold i 2019, og de fiankeres af ildsjælen Bente Vestergaard, der til vores store glæde fortsætter som holdleder. Navnene på de fire trænerteams omkring vores herreseniorhold er også på plads for 2019, og her kan du læse om de stærke konstellationer.

Der er både fokus på kontinuitet, ny inspiration udefra og stærke Gug-ambassadører i de trænerteams, som i 2019 kommer til at stå i spidsen for klubbens hold i Jyllandsserien samt serie 3, 4 og 5. Vi er utroligt stolte af, at det er lykkedes os at lave aftaler med disse trænere, som alle er ambitiøse og klar til at lægge kræfter i udviklingen af de enkelte hold og af seniorafdelingen.

Mads Aastrup gør trænerstaben komplet på Jyllandsserieholdet

Tidligere har vi præsenteret Kasper Stiller og Casper Stokbro Pedersen som trænerduo for vores flagskib i Jyllandsserie 1, og vi er glade for at kunne annoncere, at vi nu også er enige med Mads Aastrup om et 1-årig forlængelse af hans kontrakt som målmandstræner. Mads har i efteråret bidraget til en stærk træningskultur blandt vores bedste keepere, og han har med sit altid gode humør og behagelige væsen hurtigt fundet sig til rette i klubmiljøet. Hans erfaring fra højeste niveau smitter tydeligt af på vore unge keepere, som har lagt på deres niveau og har haft flere kampafgørende redninger i efteråret.

Scoop! Søren Mortensen (foto herover) bliver ny assistent på serie 3-holdet

Vi har i en periode sammen med Torben Uttrup Andersen ledt efter den rette makker til ham omkring serie 3-holdet, og han er nu fundet i klubkoryfæen Søren Mortensen. Søren er noteret for fornemme 167 førsteholdskampe for klubben, som han kom til fra Dronninglund i 2001. De senere år har Søren spillet omkring alle vores seniorhold fra serie 3 til serie 5, og han har sideløbende været en stor katalysator i udviklingen af det nuværende U14-drengehold. Søren har trænet de små purke og siden unge drenge i mange år, og han er en taktisk og teknisk meget kompetent træner, som både kan stille krav og bidrage til det gode omklædningsrum.

Vi er meget glade for, at det pludselig blev muligt at tiltrække en kapacitet som Søren til assistenttrænerrollen, og vi er sikre på, at han og Torben bliver en stærkt makkerpar. Vi tror på, at de sammen med de mange talentfulde spillere vil bringe holdet op i toppen af serie 3-rækken. Vi må nu på jagt efter en toastmaster til afslutningsfesten - en tjans Søren har varetaget med bravour i mange år.

Michael Poulsen gør Rasmus Dahl selskab omkring serie 4-holdet

Pladsen som assistenttræner for serie 3-holdet blev ledig, da Michael Poulsen har ønsket at satse på en cheftrænerfunktion, som han også tidligere i Aalborg Freja har varetaget. Dette får han nu mulighed for på vores nyoprykkede serie 4-hold, hvor han får Rasmus Dahl som sin makker. Michael har i sit første år i Gug Boldklub vist sig som en rigtig klubmand, som gør en ære ud af både det sportslige og sociale omkring holdet og på tværs af klubben. Vi er derfor glade for at beholde ham i klubben, og vi tror på, at han har endnu mere at tilbyde trænermæssigt i rollen som cheftræner.

Michael har i efteråret arbejdet tæt sammen med Rasmus Dahl og spillerne omkring både andet- og tredjeholdet, så relationerne er skabt. Rasmus har også selv været med til at pege på Michael som sin makker. Vi er meget glade for, at Rasmus fortsætter omkring holdet, hvor han henover efteråret voksede meget i trænerrollen, og han havde stor fortjeneste i holdets flotte oprykning til serie 4.

Jonas Hyllested, der fungerede som assistent for Rasmus i efteråret, har ønsket at fokusere på sit eget spil på banen. Her har det været dejligt at se, hvordan han efter flere skader igen er konkurrencedygtig omkring pladserne på serie 3-holdet.

Tom Larsen og Frederik Mehlbye vil skabe stærk træningskultur og et godt serie 5-miljø

Morten Skallerup har efter et succesfuldt halvår med dobbeltjob på både serie 5.2 og U16 ønsket at fokusere sine kræfter omkring U16-holdet. Vi har søgt en mere langsigtet løsning for dette hold, og det er lykkedes med en konstellation bestående af Tom Larsen og Frederik Mehlbye. De to har på hver sin måde præget det sociale liv i klubben på fornemste vis, og sammen bringer de drive, humør og lederskab til holdet.

Tom blev hentet ind på en fri transfer fra Jetsmark for en række år siden, og fra første dag tog han Gug-logoet til sig. Han er en gave til ethvert omklædningsrum, og han har spillet på mange af klubbens seniorhold, men senest har en del af hans tid været brugt i oldboys-afdelingen. Han var dog flere gange målscorer på serie 5 i efteråret, og nu føler han sig klar til en ny rolle. Civilt er Tom skoleleder, og hans stærke lederkvaliteter bliver et stort aktiv for holdet.

Frederik har senest fungeret som holdleder for førsteholdet, men han har ønsket at få mere tid til sin egen fodbold og at kunne bidrage til et godt miljø for unge og erfarne spillere omkring serie 5-holdet. Frederik er en rigtig Gug-mand med et stort netværk i og omkring klubben, og han har også tidligere fungeret som træner for klubbens tredjehold. Vi tror på, at de sammen kan fortsætte holdets gode udvikling både socialt og sportsligt. Vi arbejder aktuelt med flere emner som afløser for Frederik i rollen som holdleder på førsteholdet.

Første træning og trænermøde er den 15. januar

Vi glæder os meget til samarbejdet med nye og gamle trænere, og vi er glade for, at vi med 1-årige kontrakter til dem alle har sikret en vis kontinuitet i den måde, holdene og afdelingen kan udvikle sig på. Seniorudvalget mødes med trænerne den 15. januar i umiddelbar forlængelse af den første officielle seniortræning. Vi arbejder samtidig på et snarligt møde med nye og nuværende U19-spillere omkring, hvordan vi skaber et bæredygtigt fundament omkring vores U19—hold i foråret.

[ Se hele afdelingens bemanding her ].


Mange sportslige hilsner
Seniorudvalget i Gug Boldklub