Topkamp i kvindernes S1

Af træner Thomas Dal Andersen.

FC Thy/Thisted Q - Gug BK       0-4

Lørdag eftermiddag var der lagt op til topopgør i kvindernes serie 1 på udebane mod Thisted. Der var højt humør og pigerne var klar til et brag af en kamp. Det endte dog med at blive en fatal kamp mod både dommer og modstander.

Gug pigerne var fra start klart det mest boldbesiddende og dominerende hold, og kommer frem til flere flotte afslutninger. Først midt i første halvleg lykkes det Asta efter højt presspil at erobre bolden og sende den i nettet til 1-0. Kort efter får Thisted lavet en fejl i forsvaret, som resulterer i et selvmål og vi kan gå til pause med en 0-2 føring.

2. halvleg er fortsat stærkt præget af konstante fejlkendelser fra dommerens side, hvilket i perioder fuldstændig ødelægger spillet for Gug pigerne. Thisted bliver lukket mere ind i kampen, men keeper “P” og forsvaret fra Gug står stærkt. Trænerteamet laver nogle få udskiftninger og friske kræfter kommer på banen. Som kampen skrider frem, kommer Gug pigerne frem til flere gode chancer - der bliver sendt nogle gode bolde afsted til de hurtige kanter og pludselig lykkes det med et flot indlæg, som Katrine Buhl i høj fart hætter ind. 10 minutter senere bliver en ny bold lagt ind i feltet, som Lone Axelsen opfanger og sender bolden i nettet til 4-0. Gug pigerne virker i perioder meget frustreret over dommerens adfærd, og i slutningen af kampen får Thisted flere fejlkendte frispark, som dog aldrig bliver helt farlige. Katrine Buhl får uberettiget tilkendt et gult kort i slutminutterne.

Trænerteamet er fuldt tilfreds med sejren.

Næste kamp er lørdag den 15/5 hjemme mod SSB/GIF kl. 15.00.