U19-holdet tager form

Efter en solid indsats fra seniorudvalget samt de nuværende spillere og trænere tegner fremtiden igen lys for U19-afdelingen i Gug Boldklub.

En af vinterens vigtigste opgaver i seniorafdelingen har været at sikre, at der også er et U19-hold i 2019, så vores fødekæde af egen avlede spillere fortsat er stærk. Der har været afholdt møde med nuværende spillere, og der er blevet taget kontakt til en række tidligere spillere, og der har været megen positiv respons. Samtidig regner vi med solid tilgang udefra, så vi samlet set tror på, at vi får en slagkraftig trup omkring Liga 3-holdet.

Spillerne har selv peget på Rasmus Brandbyge som deres ønsketræner, og Rasmus har sagt ja til at fortsætte i spidsen for holdet, og han får sin tidligere makker Søren Nielsen som backup under kampene. Rasmus og Søren har tidligere vist, at de sammen kan skabe resultater gennem spillerne på banen, og de er også garanter for sunde værdier og et ”godt omklædningsrum”. Vi er derfor glade for denne trænerløsning, som underbygger vores ønske om et U19, hvor det stærke og forpligtende sammenhold skaber rammerne for et godt udviklingsmiljø socialt og sportsligt. Vi tror på mange sejre på banen og ikke mindst nogle festlige og humørfyldte 3. halvlege.

U19-holdet kommer til at træne hver mandag – og frem til 1. april hedder træningstiden kl. 20.00-21.30. Første træning for bliver mandag den 25. februar kl. 20.00-21.30.

Vi glæder os til at se nuværende og nye spillere på anlægget! Tag fat i dine kammerater så flest muligt bliver en del af et sjovt og udviklende fællesskab, hvor vi sammen er ”en del af noget godt”!


Forza Gug BK! /Seniorudvalget