U 19 liga 2: Dronningborg B – Gug BK 5-1

1-1 (32.) Felix Øland Jensen

Af coach Ib K. Andersen.

Lørdagens U19-kamp imod Dronningborg var en vind eller forsvind kamp. Det blev desværre det sidste og vi må erkende, at vi desværre ikke var der på dagen (den falder tilbage på træneren…).

Kampen starter nervøst fra begge sider, men Dronningborg kommer dog foran efter klumpspil i vores felt. Vi får dog udlignet ved Felix, der afslutter fra distancen. Dronningborg kommer på 2-1 på et langskud fra kanten af feltet, hvor vi ikke får skubbet op lige inden pausefløjt.

I pausen er vi alle enige om, at vi skal komme med mere energi og bedre kommunikation, men 2. halvleg er ikke 2 min. gammel, da Dronningborg igen får frit skud fra distancen og der står 3-1. Herfra var det op af bakke og drengene mistede troen på, at vi kunne vende kampen og til slut gik vi i total opløsning. Vi manglede tilbageløb, hvilket betød, at vores forsvar blev ladt i stikken og Dronningborg scorer yderligere 2 mål til slutresultatet 5-1.

Et ærgerligt nederlag for de var ikke bedre end os, men i dag var der viljen til forskel.

U19 slutter sidst i rækken efter fire nederlag og en sejr, der kom over Skjold Sæby den 2/10.