Vennerne holder igen grøn jul

Ingen jul uden et flot juletræ.

Og Gug Boldklubs Venner gør det igen i år nemt for klubbens mange medlemmer - og de øvrige lokale beboere - at finde et fint et af slagsen.

Og så tilbydes det endda, at juletræet bringes hjem til kunderne - lige til døren, hvis man har behov for det og bor i området. Det koster ganske vist et lille symbolsk beløb, men det er da en service, som mange godt kan have brug for.

Salget af juletræer foregår på klubanlægget i alle weekender, hvor årets adventer ligger, dvs. sige allerede fra lørdag den 30. november, i tidsrummet kl. 10-16. Endvidere holdes der også åbent for salg fredag den 20. december samt Lillejuleaftensdag den 23. december.

Forhåbentlig vil rigtig mange familier, der i det daglige færdes i Gug Boldklub, i år købe et juletræ af Vennerne. Træerne er alle af god kvalitet – og sælges til favorable priser. Overskuddet fra salget går – som altid - til gode formål i klubben. Støt derfor op om det gode grønne initiativ fra Vennerne.

Søndag den 8. december holdes der julefodbold på klubanlægget for klubbens mange U6-U15-spillere. Den dag forventes der således stor trængsel på klubanlægget - og forhåbentligt også godt salg af de flotte juletræer.