Vennernes julekalenderfoto kom i 'kassen'

Af Benny Nygaard.

Højdepunkter på klubanlægget, Skjøtt Arena, er der heldigvis mange af – hen over året. Et af de mere fornøjelige er, når klubbens mange små fodboldpiger og –drenge møder op for at blive foreviget til årets traditionelle julekalender fra Gug Boldklubs Venner.   
Således også i år – den første onsdag i september kl. 16:45 - hvor solen strålede lystigt på os alle.

Hundredvis af glade små spillere var mødt op i god tid - mange sammen med forældre og mindre søskende. Og de fleste iført egne nissehuer. Et herligt syn i sommervarmen J
De små fodboldspillere er som altid lidt svære at holde styr på, men ved effektiv indsats fra klubbens ungdomsformand, Anders Egeberg Olesen, gik det smertefrit. Han havde dem således alle i sin hule hånd i nogle minutter, mens klubfotografen, Kristian Møller Andersen, skød løs.

Hvert år virker det som om, der var lidt flere julenisser end sidste år – og således også i år, mere end 200 formentlig. Kig på billedet og prøv selv, om du kan tælle dem alle. 

Straks efter fotograferingen skulle de fleste ud på banerne for at træne, og det var tydeligt, at klubanlægget er stedet i Gug, hvor der er gang i den efter skole- og arbejdstid. 

Gug Boldklubs Venner siger TAK til alle der mødte op - spillere, søskende og forældre.
Og glæd jer, for årets julekalender kan – som et varigt minde om en god tid i Gug Boldklub – købes, når klubbens mange små sælgere i november kommer rundt og banker på alle døre i Gug og Visse.