JS: Dominerende, velspillet, vigtig og intens sejr

Thisted FC - Gug BK   0-2 (0-1)

33’ 0-1 Jalle (Marc)
53’ 0-2 Kalle (Jalle)

Af Michael Hjortkjær.

Gugs drenge leverede en rigtig flot indsats, og vandt fortjent. Allerede fra starten satte vi os på spillet, og skabte en masse chancer. Især fra vores offensive backs, kom der mange indlæg og indspil.
Thisted havde bestemt også deres muligheder, hvor de nogle gange, kom hurtigt afsted i kontra.
Størstedelen af vores spillere havde afslutninger i dag, og vi gemmer nogle scoringer, til næste lørdag.

Efter 33 minutter spillede Marc en kort pasning til Jalle, der fra distancen sparkede os i front, med en imponerende førstegangsafslutning.
Vi havde Holm (kampens spiller) tilbage i startopstillingen efter sin skade. Bruun måtte melde sig syg i morges, og derfor var en af ændringerne, at Holm spillede som central forsvarsspiller ved siden af Klitgaard.

Vi mistede lidt momentum i slutningen af 1. halvleg, men vandt det tilbage lige efter pausen.
Efter 53 minutter lagde Jalle et indlæg i panden på Kalle, og så stod det 0-2. Et helt fantastisk mål. Bæk satte bolden i gang - ni stationer undervejs - bevægelse for boldholder mm.
Thisted prøvede at gå hårdt til os, hvilket gik ud over dem selv, med gule kort undervejs og et rødt i overtiden. Dejligt at vores drenge holdt fokus på opgaven.

På lørdag står den på et hamrende spændende opgør, når Aalborg KFUM kommer på besøg - alle mand på stadion!