JS: Gug BK dukket i overtiden

Gug BK - Vejgaard B   2-3 (0-0)

51’ 1-0 Nick (frispark)
52’ 1-1
54’ 2-1 Nick (straffe)
59’ 2-2
90’ 2-3

Af Michael Hjortkjær.

Top præstation med de fantastiske ultras i ryggen gav desværre ikke point.

Vi mødte rækkens tophold, og i dag var vi fysisk og mentalt klar, og spillerne leverede på et meget højt niveau.
Der var chancer i begge ender, og ikke meget skulle rettes i pausen. Nicklas Sørensen (kampens spiller, foto) scorede direkte på et frækt frispark, begået mod ham selv. Inden vi nåede at organisere os efter scoringen, fik Vejgaard spillet sig fri, via en lang aflevering i deres højre side - 1-1.

De intense minutter fortsatte, og kort efter fik Nick scoret på straffe, begået mod Anton. Også denne føring varede ikke længe, og igen blev Vejgaard farlige, efter en lang aflevering. Vi blev ved med at presse på, og flere gange var vi tæt på, at komme igennem til den afgørende chance.
Desværre endte kampen med et imponerende langskudsmål, som Bæk var uden chance for at hente i krogen.

Ultras var fantastiske hele kampen igennem, og de er med til at forbedre vores præstation.

Vi er nu halvvejs i turneringen og på lørdag kl 13 tager vi imod Kristrup.