JS: Gug BK var bedst men måtte nøjes med uafgjort

Gug BK - IF Skjold Sæby 2-2 (2-1)

7’ Brændt straffespark
9’ 0-1
14’ 1-1 Kalle (Jesper)
28’ 2-1 Jalle (Kalle)
63’ 2-2

Af Michael Hjortkjær.

Vi startede kampen bedst, med to chancer indenfor de første fire minutter. Allerede efter syv minutter, kunne vi bringe os foran, men vi brændte et straffespark. Kort efter lavede vi en pasnings- og kommunikationsfejl, og så kom Sæby afsted i en kontra - 0-1.
Vi pressede dog fortsat på, og efter 14 minutter brød Jesper en opbygningspasning, og med et hurtigt og tidligt indlæg, fandt han en kølig Kalle 1-1.
Kalle og Fupper delte kåringen til kampens spiller. Kalle var hele kampen en fremragende mulighed som opspilsstation og som en trussel i feltet, mens Fupper havde en masse farlige offensive aktioner, der burde have resulteret i scoringer.
Efter 28 minutter satte Bæk en kontra i gang med et flot udkast til Jalle. Jalle og Kalle fandt hinanden, og derefter kunne Ultras tænde lysene igen - 2-1.
Vi fortsatte med at dominere i 1. halvleg med vinden i ryggen, og vi burde have scoret 1-2 stykker mere.

Sæby startede 2. halvleg bedst, hvor vi blev presset langt tilbage. Udligningen kom efter 63 minutter, hvor vi var højt oppe, og Sæby kom afsted, mens vores offsidefælde kiksede.
Efter disse 18 minutter af 2. halvleg fik vi overtaget af kampen tilbage på vores fødder, med flere gode chancer til følge. Desværre fik vi ikke udbytte af overtaget, og vi er ærgerlige over, at vi ikke vandt.

I næste weekend tager vi til Thisted, hvor vi vil følge op på vores dominerende første opgør, som vi vandt 4-2.