JS: Hattrick af Kasper Sørensen mod Hornbæk SF

Gug BK - Hornbæk SF   3-3 (1-2)

05’ 0-1
20’ 0-2
36’ 1-2 Kalle (Marc)
50’ 2-2 Kalle (Marc)
55’ 2-3
61’ 3-3 Kalle (Fupper)

Af Michael Hjortkjær.

Top 2. halvleg, et hattrick og tre afslutninger på træværket.

Vi havde en mindre god 1. halvleg, hvor vi havde spillere på uvante positioner og vi spillede for langsomt. Da vi var bagud 0-2 måtte vi lave nogle ændringer, hvilket virkede.
Vores nok største chance i 1. halvleg, var da Klitgaard ramte overliggeren efter et hjørnespark. Bæk havde en kæmpe redning, da han skubbede en afslutning ud på stolpen.
Vi har savnet vores og rækkens topscorer Nick, men i dag kom Kalle (kampens spiller) for alvor på tavlen. Der kom en masse indlæg til Kalle, hvor en af scoringerne var på saksespark (se videoerne senere).

I 2. halvleg fik vi fuldstændig domineret Hornbæk. Vi var gode i vores boldomgang og vi var gode i det fremadrettede forsvarsspil.
Jalle ramte overliggeren på et direkte frispark, og en afslutning fra Kalle, blev lige akkurat redet ud på stolpen.
Vi er ikke tilfredse med vores 1. halvleg, men vi var fremragende i 2. halvleg.

Næste søndag spiller vi hos topholdet Vejgaard. Enten spiller vi om 5. pladsen, hvor vi derefter kan holde julepause, eller også kan det blive til en 6. plads, hvor vi i weekenden efter, skal spille playoff om at undgå nedrykning.

Stort tillykke til 3. holdet med dagens flotte resultat.