JS: Sejr over Thisted FC efter målrig kamp

Gug BK - Thisted FC   4-2 (2-0)

18’ 1-0 Jalle (Nick)
23’ 2-0 Nick (Joe)
53’ 2-1
54’ 2-2
69’ 3-2 Charles (Jalle)
77’ 4-3 Joe (Nick)

Af Michael Hjortkjær.

Meget overbevisende 1. halvleg grundlagde sejren, og dermed er vi på en delt 1. plads i en times tid endnu.
Der er (lidt for) mange mål i vores kampe i øjeblikket, hvor vi efter 4 kampe har en målscore på 11-11, samt 7 point. Vi skal lukke bedre af, men faktisk også score flere mål.
I dag skulle vi have afgjort kampen i 1. halvleg, da vi her havde rigtig mange chancer.

I pausen skiftede vi tre spillere, hvilket kan have været medvirkende til, at vi mistede styringen af kampen. Vi kunne flere gange lukke kampen, men istedet kom Thisted afsted, og fik reduceret til 2-1. Vi snublede i efterfølgende minut, og så var der mærkelig nok udlignet.

Jalle (kampens spiller) var fremragende på den centrale midt, og fik både scoret og lavet en assist, hvilket er det samme som Joe, der for alvor får produkt i det offensive i øjeblikket. Nick var også særdeles produktiv med et mål og to assist.

Charles fik scoret i sin debut, og herfra kommer der snart flere mål.

Vi er rigtig glade for vores placering i rækken, men vi vil have mere! På lørdag skal vi til Aalborg KFUM, og (også) der vil vi rigtig gerne vinde.